Program


Kisherceg

Kisherceg

Az előadás időtartama 60 perc.
A Görbetükör Társulat előadása
3 éves kor alatt a belépés ingyenes, ha a gyerek külön ülőhelyet nem foglal el.
A Mézesvölgyi Nyár előadása - gyerekműsor


 több

Sajnos a legtöbb felnőtt már elfelejtette, hogy milyen is volt gyereknek lenni és őszintén-tisztán gondolkodni. Mindenkinek az a célja, hogy örömben, szeretetben és boldogságban töltse az életét, és sokszor nem veszik észre, hogy ehhez nincs szükségünk feltétlenül a gazdagságra, szépségre vagy hatalomra. Találjunk valakit, akit őszintén szeretünk és ragaszkodik hozzánk - hiszen ettől leszünk különlegesek, és főleg: boldog emberek.

A Pilóta, aki a sivatag közepén volt kénytelen leszállni az elromlott kisrepülőjével, attól fél, hogy nem juthat haza soha többé. Ekkor találkozik egy furcsa emberkével, akiről kiderül, hogy nem is a földön van az otthona, hanem egy távoli kisbolygón. A Kisherceg elmeséli nekünk mesés utazását és találkozásait a furcsa felnőttekkel, miközben szembesülhetünk saját gyengeségeinkkel...

A Mézesvölgyi Nyár programjairól bővebben a www.mezesvolgyinyar.hu oldalon, az esőnapokkal kapcsolatos tudnivalókról pedig az Általános Szerződési Feltételek aloldalon tájékozódhatnak.

Ajánló


A Mézga Család c. zenés színpadi vígjátékban a Romhányi – Nepp –Ternovszky nevekkel…

Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière: Hogyan nevezzelek? vígjáték két részben

Anthony Jay - Jonathan Lynn: Igenis, miniszterelnök úr! válságkomédia két részben A Mézesvölgyi…